Nieuws

Vacatures zone Aansluiting arbeidsmarkt

Versnellingsplannieuws

Vacatures zone Aansluiting op de arbeidsmarkt verbeteren

De zone Aansluiting arbeidsmarkt zoekt versterking van het team in de vorm van een Onderwijskundig onderzoeker en ontwerper, en een verbinder.

Voor beide vacatures geldt:

  • Voor de rest van de duur van het Versnellingsplan (tot en met 31 december 2022);
  • Standplaats Utrecht en/of Enschede, in overleg met de aanvoerder bepaald;
  • Er zijn verschillende opties voor het type contract: tijdelijk dienstverband, payrolling, detachering of inhuur als ZZP’er;
  • Reageren kan tot en met 24 mei.

Vacature Verbinder

Heb je een groot zelfstartend vermogen en ben je niet bang om verantwoordelijkheid te nemen en te dragen? Zoek je vanuit een verbindende houding samen met onze zoneleden naar werkende oplossingen? Denk jij van buiten naar binnen en vind je het een uitdaging om met collega’s van het Versnellingsplan, van onderwijsinstellingen en uit de arbeidsmarkt de doelstellingen van onze zone te realiseren? Dan zoeken wij jou!

Lees de volledige vacature hier.

Vacature Onderwijskundig onderzoeker en ontwerper

Wil jij op het gebied van onderwijskundig onderzoek, onderwijsinnovatie, onderwijsstrategie en -beleid aan de slag? Werk je zelfstandig en resultaatgericht aan projecten? Ben je een flexibele teamspeler die gemakkelijk verbindingen legt met collega’s van het Versnellingsplan, onderwijsinstellingen en werkveld? Heb je aantoonbare ervaring (strekt tot aanbeveling) als onderwijskundige in het hoger onderwijs (wo en hbo)? Dan zoeken wij jou!

De volledige vacature lees je hier.

Deel deze pagina