20 september 2019

Deadline aanmelden EdTech Validation Lab

EdTech – Educational Technology – is een snel groeiende sector waarin technologie wordt ingezet in het onderwijs. Om startende bedrijfjes in deze sector op weg te helpen zoekt de zone ‘Versnelling van Onderwijsinnovatie met EdTech’ de samenwerking op met Yes!Delft <link>. Yes!Delft is een startup incubator, oftewel een broedmachine voor beginnende technische bedrijfjes in de onderwijssector. 

Dit jaar slaan het Versnellingsplan en Yes!Delft de handen ineen voor het opstarten van een EdTech Validation Lab. Het EdTech Validation Lab bestaat uit een programma van 10 weken waarin startups op de best mogelijk manier op weg geholpen worden op het gebied van onder andere Product-Market Fit, teambuilding en HR. Tijdens het programma krijgen startups de kans hun producten te testen bij hun doelgroepen en af te stemmen op de behoeften uit de markt. Tijdens het programma worden de startups gecoacht door coaches van Yes!Delft en mentoren en ondernemers uit de EdTech-sector. 

Heb jij een startup met een goed idee voor EdTech? Meld je dan uiterlijk 20 september 2019 hier aan en grijp deze kans om je startup te kickstarten!

Wil je meer weten over Yes!Delft of het Validation Lab? Download dan hier de programmagids. Het programma is open voor startups uit heel Europa en loopt van 29 oktober tot en met 22 januari 2020. 

 

Aanmelden
  • Deadline aanmelden EdTech Validation Lab
  • 20 september 2019
Direct aanmelden 20 september 2019
Deel deze pagina