26 maart 2020

Afgelast: DAS Conferentie 2020

De wereld van morgen. Bij DAS (Domein Applied Sciences) leiden ze professionals op die werken in de wereld van morgen. DAS werkt voortdurend aan het innoveren van het onderwijs. DAS doet onderzoek dat bijdraagt aan een betere wereld van morgen. En met onderwijs en onderzoek draagt DAS bij aan het oplossen van de uitdagingen waar onze maatschappij voor staat. De DAS Conferentie 2020 op 26 maart in Utrecht kijkt naar die wereld van morgen en wat die voor ons vandaag betekent.

Programma

Keynotes

Millenials: de generatie die nu massaal in onze collegebanken zit, stage loopt en straks als professional aan de slag gaat. Generatie-expert Thalita Muusse, zelf Millenial, neemt ons mee in hun wereld.

Eric Slaats, associate lector bij de Fontys School of ICT, laat zien dat het kan, een volledig open en flexibele opleiding waar studenten hun eigen studiepad bepalen.

Sessies

In het thematische sessieprogramma staan de student, het onderwijs, het onderzoek en de maatschappelijke uitdagingen centraal. Ongeveer een maand voor de conferentie is het volledige sessieprogramma bekend en krijg je de mogelijkheid je persoonlijke programma samen te stellen. Houd hiervoor de website in de gaten.

Marian Kat-de Jong presenteert namens de zone Docentprofessionalisering over het werk van de zone.

Applied Science Poster Competition

Opnieuw slaan DAS, de KNCV en het NIBI de handen ineen om studenten de kans te geven hun onderzoek te presenteren en kans te maken op een mooi bedrag van een van de vier Poster Awards. DAS daagt studenten uit de resultaten van hun stage- of afstudeeronderzoek te presenteren aan de deelnemers van de conferentie én aan een deskundige jury.

Zijn er studenten binnen je opleiding of lectoraat die een interessant onderzoeksproject uitvoeren en met de resultaten ervan mee kunnen dingen naar de Applied Science Poster Awards? Attendeer ze op de cometitie zodat ze zich kunnen  aanmelden.

Aanmelden
  • Afgelast: DAS Conferentie 2020
  • 26 maart 2020
  • 10.00-17.00u
  • Vergader- en Congrescentrum Domstad, Utrecht
Direct aanmelden
Deel deze pagina