5 maart 2021

Morning workout ComeniusFestival: Innovatie geslaagd, en nu?

Hoe zorg je ervoor dat jouw onderwijsinnovatie breder wordt gedragen in je eigen organisatie? In deze morning workout workshop van het ComeniusFestival ga je aan de slag met deze vraag met behulp van expertise van de zone Faciliteren en professionaliseren van docenten.

  • Vrijdag 5 maart
  • 9.00-10.00 uur
Meld je hier aan voor de morning workout

 

Als ComeniusNetwerklid en als bezoeker van het festival ben je zeer waarschijnlijk een innovator in je eigen organisatie. Om je innovatie breder te implementeren, zul je collega’s mee moeten krijgen, hen instrueren, laten experimenteren, laten evalueren en bijsturen. In deze workshop bekijken we samen hoe je dat aan zou kunnen pakken en zet je zelf de eerste stappen. We doen dat aan de hand van het Handboek Professionele ontwikkeling rond onderwijsinnovatie met ICT van de zone Faciliteren en professionaliseren van docenten. Ook zeer bruikbaar voor innovaties zonder ICT-component overigens!

Vanuit de zone zijn het afgelopen jaar verschillende producten opgeleverd die je kunnen helpen bij het organiseren van onderwijsinnovaties. Zo ook het Handboek Professionele ontwikkeling rond onderwijsinnovatie met ICT (download als PDF). We gaan met deelnemers met de stappen uit het Handboek aan de slag met hun onderwijsinnovatie. We verkennen hoe ze samen met hun collega’s hun innovatie verder kunnen verbreden, voortzetten en/of verduurzamen.

Foto door Ekaterina Novitskaya via Unsplash

Aanmelden
  • Morning workout ComeniusFestival: Innovatie geslaagd, en nu?
  • 5 maart 2021
  • 9.00-10.00
  • Online
Direct aanmelden
Deel deze pagina