16 maart 2020

Afgelast: Nederland Digitaal Talent Dag

Onze samenleving en onze economie digitaliseren. Dit brengt niet alleen kansen maar ook uitdagingen met zich mee. Om met het bedrijfsleven, de wetenschap en maatschappelijke organisaties kennis te delen, te verbinden, elkaar te inspireren en uit te dagen wordt de Conferentie Nederland Digitaal georganiseerd. Dit jaar vindt de Conferentie plaats in het MartiniPlaza in Groningen, van 16 tot en met 19 maart 2020.

Op 16 maart 2020 ligt tijdens de Digitaal Talent Dag de focus op het ontwikkelen en behoud van Digitaal Talent in Nederland en verenigen we iedereen die hier een visie op heeft. Dé dag voor alle professionals die bezig zijn met de vernieuwing van onderwijs: van leraren en onderwijsontwikkelaars tot schoolleiders en onderwijsbestuurders, van bedrijfsleven tot overheid.

Het veranderende onderwijs en het stimuleren van digitaal talent staan centraal tijdens dit evenement. Deze dag biedt een zeer breed programma met veel uitnodigende sessies, interessante keynotes en een uitgebreide innovatiemarkt. Het bedrijfsleven en de wetenschap nemen u mee in de mogelijkheden van morgen. U kunt zich laten inspireren door praktijkvoorbeelden en zelf meepraten over het onderwijs van de toekomst. Binnenkort wordt meer bekend over het programma. U kunt zich nu al aanmelden via onderstaande link.

Onder andere de zone Docentprofessionalisering zal op 16 maart een sessie verzorgen tijdens de Digitaal Talent Dag.

Aanmelden
  • Afgelast: Nederland Digitaal Talent Dag
  • 16 maart 2020
  • 09.00-18.00u
  • MartiniPlaza Groningen
Direct aanmelden
Deel deze pagina