8 oktober 2019

Selectiedag EdTech Validation Lab

De zone ‘Versnelling van Onderwijsinnovatie met EdTech’ en Yes!Delft, dat startups in de EdTech sector op weg helpt, slaan dit jaar de handen ineen voor het opstarten van een EdTech Validation Lab. Het EdTech Validation Lab is een programma van 10 weken waarin startups op de best mogelijk manier op weg geholpen worden op het gebied van onder andere Product-Market Fit, teambuilding en HR. Tijdens het programma krijgen startups de kans hun producten te testen bij hun doelgroepen en af te stemmen op de behoeften uit de markt. Tijdens het programma worden de startups gecoacht door coaches van Yes!Delft en mentoren en ondernemers uit de EdTech-sector. 

Op dinsdag 8 oktober 2019 pitchen de startups die zich hebben aangemeld voor het Validation Lab hun ideeën aan de selectiecommissie. Vervolgens worden de meest kansrijke startups gekozen om mee te doen aan het programma. 

Wil je meer weten over Yes!Delft of het Validation Lab? Download dan hier de programmagids. Het programma is open voor startups uit heel Europa en loopt van 29 oktober tot en met 22 januari 2020. 

 

Aanmelden
  • Selectiedag EdTech Validation Lab
  • 8 oktober 2019
  • Delft
Direct aanmelden
Deel deze pagina