30 september 2021

Helden van het HBO: VH Jaarcongres

De Vereniging Hogescholen organiseert op 30 september 2021 het jaarcongres ‘Helden van het hbo’. Locatie is 1931 Congrescentrum ‘s-Hertogenbosch. Deelname aan dit congres is kosteloos.

Helden van het hbo

Onze leraren voor de klas, de ic-verpleegkundigen die onze zieken verzorgen en de technisch ingenieurs die de nieuwste aanpassingen ontwerpen voor ons waterbeheer. Nederland drijft op de kennis, de kunde en de praktische inzichten van topmensen die zijn opgeleid door het hoger beroepsonderwijs. Met de poten in de klei en tegelijkertijd aan tafel bij de hoogste bazen slaan de prachttalenten die van onze hogescholen komen een brug tussen theorie en praktijk. Helden van het hbo kom je overal tegen en tijdens dit jaarcongres staan ze centraal.

Congresdeelnemers

Studenten, docenten, lectoren, bestuurders, managers en beleidsadviseurs van hogescholen zijn belangrijke deelnemers aan het jaarcongres. Ook voor bijvoorbeeld regionale samenwerkingsverbanden, brancheorganisaties, ministeries en politiek is het jaarcongres van de Vereniging Hogescholen een interessant platform om te netwerken en kennis te delen.

Meer info

Houdt de website van Vereniging Hogescholen in de gaten voor meer informatie.

 

 

Aanmelden
  • Helden van het HBO: VH Jaarcongres
  • 30 september 2021
  • 9.00-17.30u
  • 1931, Den Bosch
Direct aanmelden
Deel deze pagina