9 oktober 2020

Webinar: Vakcommunities over een landelijk platform voor digitale leermaterialen

Donderdag 8 en vrijdag 9 oktober organiseert de zone Naar digitale (open) leermaterialen een webinar waarin we in gesprek gaan over de resultaten van het onderzoek naar een landelijk platform voor digitale leermaterialen. Dit onderzoek vond plaats in samenwerking met de Werkgroep Bibliotheken Open & Online Onderwijs en SURF.

Tijdens de zomermaanden is er een behoefte inventarisatie gedaan onder vakcommunities. Welke wensen zijn er bij het vinden, maken, bewerken en delen van digitale (open) leermaterialen? Maar liefst 23 vakcommunities hebben meegewerkt aan deze inventarisatie. Het resultaat biedt inzicht in de behoefte van communities. En in de gewenste ondersteuning en technische functionaliteiten door bibliotheken en SURF. Ben je benieuwd naar de resultaten en denk je graag mee over de vervolgstappen?

De publicatie met de preview van het onderzoek naar User Requirements kan je via deze link bekijken en downloaden.

Het webinar op 9 oktober is van 11.00-12.00 uur. Voor deelname aan het webinar van 9 oktober kan je rechtstreeks verbinden via deze link. (Let op: je hoeft je vanwege de korte tijd tot de start van het webinar, niet meer vantevoren aan te melden bij de organisatie!).

Ben je niet in de gelegenheid om een van beide webinars bij te wonen?

Op de pagina van de zone publiceren we na afloop de link om de opname terug te kijken. Het onderzoeksrapport zullen we dan ook publiceren..

Deel de uitnodiging

We roepen zoveel mogelijk collega’s op om mee te denken. Delen van deze uitnodiging wordt gewaardeerd!

Vragen?

Al je vragen en opmerkingen kan je e-mailen aan daphne.ariaens@icloud.com.

 

Photo by Sara Kurfeß on Unsplash

Aanmelden
  • Webinar: Vakcommunities over een landelijk platform voor digitale leermaterialen
  • 9 oktober 2020
  • 11.00 - 12.00 uur
Direct aanmelden
Deel deze pagina