Magazine praktijkverhalen studiedata editie 3

Download
Praktijkverhalen editie 3

Inspirerende voorbeelden uit het werkveld

Voorbeelden uit het werkveld doen inspireren. De zone Veilig en betrouwbaar studiedata benutten komt met een derde magazine vol praktijkverhalen. Afgelopen zomer bracht de zone al een eigen magazine uit met praktijkverhalen van eigen zoneleden. In april kwam het tweede magazine uit rondom medewerkers in verschillende posities binnen hoger onderwijs. Nu volgt het de derde editie met nóg meer inspirerende voorbeelden uit het werkveld over de mogelijkheden van studiedata.

Download het magazine hier

Deze uitgave is de tweede van een tweeluik. In april publiceerde de zone zeven praktijkverhalen. Samen met de zeven interviews in deze nieuwe editie beslaan de praktijkverhalen alle verschillende doelgroepen waar de zone zich op richt. Op doe-meer-met-studiedata.nl vind je meer informatie over de verschillende doelgroepen voor wie studiedata relevant zijn.

In dit magazine komen onder andere een universitair hoofddocent van de Erasmus Universiteit Rotterdam, een onderwijstechnoloog van de Open Universiteit, en een portefeuillehouder onderwijs van de Rijksuniversiteit Groningen aan het woord. Lees de verhalen en laat je inspireren!

Deel deze pagina