Versnelling van onderwijsinnovatie met EdTech

Zone EdTech

EdTech Validation Lab 2020

Opgelet startende ondernemers met een briljante EdTech oplossing! De derde editie van het EdTech Validation Lab 2020 gaat binnenkort van start. De Get in the Ring foundation begeleidt ook dit jaar de selectie van projecten voor het Validation Lab. Wil jij tot de kanshebbers behoren? Meld je dan aan via deze link. Deadline is 30 augustus a.s.

Kansrijk startup programma

Het EdTech Validation Lab is een programma van 10 weken waarin startups op de best mogelijk manier op weg geholpen worden op het gebied van onder anderen Product-Market Fit, teambuilding en HR. Het programma biedt startups de kans om producten te testen bij de doelgroepen en de producten verder af te stemmen op behoeften uit de markt. De geselecteerde startups zijn ook aanwezig op de online SURF Onderwijsdagen op 10 en 11 november 2020. Tijdens de duur van het programma is er coaching door mentoren en entrepreneurs uit de sector.

EdTech

EdTech is een van de snelst groeiende industrieën wereldwijd. Platformen die werken met (studie)data worden steeds meer in gebruik genomen in het onderwijs en geïmplementeerd door instellingen. Voor het derde jaar op rij organiseert de zone Versnelling van Onderwijsinnovatie met EdTech daarom het EdTech Validation Lab.

Terugblik 2019

Het programma was toegankelijk voor startups uit heel Europa en liep van 29 oktober 2019 tot en met 22 januari 2020. Wil je meer weten over het Validation Lab? Download dan hier de programmagids. 

EdTech Validation Lab 2019

Closing day

Bekijk hier de final pitches van de startups tijdens de laatste dag van het EdTech Validation Lab op 22 januari 2020.

Closing Day