Vacature: Junior beleidsmederwerker zone Flexibilisering

Vacature

Junior beleidsmederwerker/ ondersteuner werkgroepen Flexibilisering

In deze functie begeleid en ondersteun je de vier werkgroepen binnen de zone Flexibilisering van het onderwijs. Hun werk is gericht op het verhogen van de flexibiliteit van het hoger onderwijs; de vier werkgroepen richten zich op 1) Onderwijskundige vraagstukken, 2) Kwaliteitsvraagstukken, 3) Technologie en organiseren, 4) OER en regelgeving. Jij organiseert, ondersteunt en coördineert werkzaamheden voor de vier werkgroepen. Daarnaast houd jij je bezig met het inhoudelijk uitdiepen van de vier genoemde thema’s. Ben jij een organisatietalent, goed in het verzamelen en ordenen van gegevens en het vertalen van complexe materie naar begrijpelijke taal? Dan is deze functie iets voor jou!

Wat houdt de functie in?

Als ondersteuner werkgroepen werk je samen met het kernteam flexibilisering, dat de komende jaren de regie voert over de plannen, projecten en experimenten omtrent flexibilisering van het hoger onderwijs. Het kernteam wordt gevormd door de aanvoerder van de universiteiten, de aanvoerder van de hogescholen, de verbinder van SURF en de projectsecretaris. Het kernteam ondersteunt de deelnemende instellingen van het Versnellingsplan Flexibilisering en de werkzaamheden die daarbinnen plaatsvinden. Binnen het kernteam zal je zelfstandig opereren om de werkgroepen aan het werk te brengen en te houden. Hierbij horen de volgende taken:

  • Je ondersteunt vraaggericht de vier werkgroepen en functioneert als linking pin tussen de werkgroepen en het kernteam;
  • Je houdt overzicht over de veelheid aan taken die de werkgroepen op zich nemen;
  • Je houdt je bezig met organisatie en verslaglegging van werkgroepen-bijeenkomsten;
  • Je verzamelt, ordent en vertaalt complexe materie ten behoeve van de vragen die opkomen in de werkgroepen;
  • Je schrijft plannen en notities naar behoefte van de werkgroepen.

Wij vragen:

  • Een afgeronde opleiding op hbo- of wo niveau;
  • Je bent een organisatietalent en hebt enige ervaring met ondersteunende werkzaamheden;
  • Je bent resultaatgericht, bewaakt voortgang en werkt secuur;
  • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in de Nederlandse taal.

Wij bieden:

We bieden je een tijdelijke aanstelling van een half jaar per 1 januari 2020, met uitzicht op verlenging van nogmaals een half jaar tot 1 januari 2021. Het gaat om 32 uur per week. Het bijbehorende salaris bedraagt minimaal € 2.691 en maximaal 3.845 (bruto op fulltime basis). Het betreft een payroll contract bij SURF. Detachering vanuit een onderwijsinstelling behoort tot de mogelijkheden.

SURF biedt je afwisselend en uitdagend werk in een moderne werkomgeving volgens de filosofie van Het Nieuwe Werken. Wij zijn gevestigd vlakbij Utrecht Centraal Station (Hoog Catharijne). Onze organisatie is volop in verandering, de aanstelling is mede daarom tijdelijk.

Interesse?

Stuur uiterlijk 5 december je CV en een heldere motivatie naar jip.denheld@wur.nl. Er zullen op 12 en 13 december gesprekken plaatsvinden. Voor meer informatie over de functie kun je tijdens kantooruren contact opnemen met Jip den Held, projectsecretaris van de zone Flexibilisering.

Jip den Held